MAGNET - Auriga

Auriga me karakterin e tij te fortë sjell një risi në qënësinë e vet si godine. Vetëm duke parë idenë projektuese dhe realizimet e tij virtuale, arrin të kuptosh se është një ndërtesë ndryshe nga të tjerat dhe e papërsëritshme.

“Daniel Libeskind”

Vecantia e tij qëndron në kombinimin e lartësive dhe rregullit, me nderthurjen e materialeve të përdorura në fasadë. Do të jetë një kënaqësi e rrallë në qytetin e Tiranës kalimi pranë një rezidence të tillë banimi. Ju ftojmë ta shijoni.

Udhetim në lagjen Magnet

Apartamente apo penthouse?! Ballkon apo verandë?! Ju bëni ​zgjedhjen tuaj.

Projekti


Lexo Më Shumë

Studio Daniel Libeskind

Studio ka disa projekte nën ndërtim, duke përfshire rizhvillimin e të njohurës Fiera Milano Fairgrounds nga City Life; Kö-Bogen, një kompleks zyrash dhe dyqanesh në Düsseldorf;  dy zhvillime të lartësive të mëdha, Kulla L në Toronto dhe Reflections në Keppel Bay,  nje zhvillim rezidencial prej  185 800 metra katror në Singapor. Lexo më shumë.

Kontakt SHPK

Kontakt SHPK - Të ndërtosh është më shumë sesa duket. Kontakt është një kompani shqiptare zhvillimi dhe inxhinierimi që siguron shërbime të kualifikuara këshillimi me një njohuri të lartë. Lexo më shumë


Daniel Libeskind Shprehet Për Magnet:

Na ndiqni në facebook

Leja e Ndërtimit

Çmimet Tona

Apartamente:
830 Euro/m2

Veranda (Apartamenti):
500 Euro/m2

Dyqane:
1500 Euro/m2

Veranda (Dyqane):
750 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

Depo:
500 Euro/m2

 

Mundesi Kreditimi

Lajmerohuni

Regjistroni emailin tuaj per tu informuar mbi ecurine e punimeve ne rezidencen Magnet!

WWW.MAGNET.AL

Shkarkoni Broshurën Helix

Vendndodhja

UJË, DIELL, AJËR - Elementë të natyrës të risjelle në qytet nëpërmjet zhvillimit të kompleksit rezidencial “MAGNET”. Pikërisht aty ndodhemi ne! Një zonë në zemër të qytetit dhe njëkohësisht larg zhurmave të tij, e që sikundër e kemi quajtur “MAGNET” tenton të tërheqë çdo gjë rreth vehtes!